Facebook
Kosár
Hírlevél
GY.I.K.
Infó vonal: +36-20/74-66-780
Fizetési lehetőségek

Készpénzes fizetés

Kizárólag személyes átvétel esetén, a telephelyünkre befáradva tud ezzel a fizetési móddal élni. Ekkor a megrendelését nem terheli sem csomagolási, sem postázási kötség.

Utánvétes fizetés

A csomag feladásra kerül, Ön a kézbesítőnek (futárnak) fizet a csomag átvételekor. A megrendelését ekkor csomagolási és postázási költség, valamint utánvételi díj terheli.

Előre utalás

A megrendelését követően a rendelés összegét az átvételt megelőzően banki utalással rendezi. Ekkor utánvételi díj nincs. Személyes, központunkban történő átvétel esetén sem csomagolási, sem postázási költséget nem számolunk fel. Postai kézbesítés esetén a rendelését utánvételi díj nélküli csomagolási és postázási díj terheli.

Fizetés bankkártyával

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Bankkártyás fizetés esetén a rendelést utánvételi díj nem terheli, postai kézbesítés esetén csomagolási és postázási költséget számolunk fel.

Fizetés a PayPal rendszerén keresztül

A vásárlás lezárásakor ezt a fizetési módot választva a webáruház a PayPal online fizetési rendszerére irányít, ahol megrendelt termékek végösszegét könnyen, gyorsan, biztonságosan tudja rendezni.

Tel.: +36-20/74-66-780 Fax: E-mail: info@overprintkft.hu

Cím: 1033 Budapest, Reményi Ede u. 3. * 47.555817, 19.046672